четвер, 21 червня 2018 р.

Малиновий джем (малина без кісточок).

Малиновий джем (малина без кісточок).

Склад:
Малина 1 кг
Цукор 1 кг
Лимонна кислота (0,5 ч.л.)
Можна добавити «Кофітюр» або «Желейку»
Приготування:
1. Малину потрібно підігріти   до температури близька 50˚С та потовкти  (товкачиком для картоплі).
2. Підготовлену малину перетерти через сито.
3. До соку додаємо цукор і лимонну кислоту та варимо 15 хвилин, весь час збираємо піну. (При варці з малини дуже багато утворюється піни, яку весь період варіння потрібно дуже ретельно її збирати).
4. Після закінчення варіння джем розкладається в сухі простерилізовані банки.

Порада. Для кращого желейного ефекту замість лимонної кислоти краще добавлять «Кофітюр» або «Желейку».

Немає коментарів:

Дописати коментар