Склад:
Малина 1 кг
Цукор 1 кг
Лимонна кислота (0,5 ч.л.)
Можна добавити «Кофітюр» або «Желейку»
Приготування:
1. Малину потрібно підігріти до температури близька 50˚С та потовкти (товкачиком для картоплі).
2. Підготовлену малину перетерти через сито.
3. До соку додаємо цукор і лимонну кислоту та варимо 15 хвилин, весь час
збираємо піну. (При варці з малини дуже багато утворюється піни, яку весь
період варіння потрібно дуже ретельно її збирати).
4. Після закінчення варіння джем розкладається в сухі простерилізовані банки.
Порада. Для кращого желейного ефекту замість лимонної кислоти краще
добавлять «Кофітюр» або «Желейку».
Немає коментарів:
Дописати коментар